prev next

Kaikki aktiviteetit myös TyHy-päiviin!

MELONTAretket upeisiin maisemiin

Melontaretkemme suuntautuvat Järvi-suomen lukemattomille joille, lammille ja erityyppisille järville. Melonta inkkarikanootilla on paras tapa tutustua tähän suomalaiseen kansallisaarteeseen. Kanoottimme ovat kahden tai kolmen istuttavia avokanootteja. Inkkari on kiehtova ja melko vakaa kulkupeli, monien ennakkoluulojen vastaisesti. Suurempikin varustemäärä kulkee inkkarissa helposti mukana, joten se soveltuu mainiosti myös pitkille retkille. Intiaanikanootti periytyy Pohjois-Amerikan intiaanien käyttämästä kulkuneuvosta, joka oli pääsääntöisesti tehty tuohesta.

Suunnittelemme sinulle haluamasi retken!

Majavan matkassa

Melontaretki vie rauhalliselle Naarajoelle. Tutustumme inkkarikanootilla melomiseen, jokiluonnon kasveihin ja eläimistöön. Retken kesto voi vaihdella 6 tunnista 2 vrk:een. Kaikki melontavarusteet kuuluvat tapahtumaan; muonitus sopimuksen mukaan. Kysy tarjousta!

VUOKRAA KANOOTTI

Vuokraamme inkkarikanootteja varusteineen. Paketti sisältää kanootin, melat, kelluntaliivit, äyskärin ja tarvittaessa vesitiiviin varuste tynnyrin. Hinta 40€/ vrk, pidempiaikaset vuokraukset sovitaan erikseen. Asiakas noutaa kanootin toivolasta ja palauttaa takaisin toivolaan varusteineen.

LUMIKENKÄILY

Tule tutustumaan lumikenkäilyn villiin maailmaan; kulkiessa et ole kahlittu latuihin tai tiepohjiin, voit vapaasti kulkea läpi nietosten. Retkellä pääset tarkkailemaan luontoa, kuuntelemaan talven vaimeita ääniä ja tunnistamaan hangelle jääneitä jälkiä.

Lumikenkäily voidaan toteuttaa haluamassasi paikassa. Tuomme kaikki varusteet mukana, myös telttakodan tulisijoineen, missä istutaan lämpimässä porontaljoilla eväitä nauttien.

Lumikenkien kutsu

Hiihtolomalle tekemistä ! tai valintasi mukaan

Kutemajärven metsissä kuljet komeita rinteitä ja kuusikkoja pitkin. Saatat käydä myös upealla Hiidenvuorella, missä sijaitsee ”Pirunkammari”. Retki päättyy kauniin Härkäjärven rannalla olevalle laavulle, missä nuotion loimussa nautit kuumaa juomaa.

  • Lumikenkäily: Tehokasta liikuntaa koko keholle, antaa pakaralle ja reidelle ”kyytiä”
  • Osallistujat: 4 – 18 henkeä, sopii kaikille (lumikengät kengän numerolle 35-46)
  • Kesto: n. 3 tuntia
  • Varusteet: tukevat jalkineet, esim. vaelluskengät, ulkoiluasu, taukotakki, juomapullo
  • Hinta: 45€ / henkilö sisältäen laadukkaat lumikengät ja sauvat, ohjauksen lumikenkäilyn tekniikkaan, luonto-opastusta maiseman mukaan, kuuma juoma ja eväs nuotiolla

Osallistu Toivolapalveluiden ohjelmiin!

Meillä Toivolapalvelussa tarjota sinulle mainiot puitteet monipuoliseen retkeilyyn ja aktiviteettien harrastamiseen.


Järjestämme mm:

  • Melontaretkiä
  • Luontoretkeilyä
  • Lumikenkäilyä
  • Joogaa ja rentoutusta

Kysy lisää ja tule mukaan!

RETKEILY

Retkeillessä unohdat helposti arjen kiireet, virkistyt ja mieli rentoutuu. Retkeillä voi vuoden ympäri, on vain muistettava oikea varustus. Meidän retkillä näet, kuulet, haistat ja maistat luonnon. Liikumme rauhalliseen tahtiin – luonnosta nauttiminen on tärkeää, ei kuljetun matkan pituus. ”Haittapuolena” retkeilyssä on, että se saattaa aiheuttaa positiivista riippuvuutta.

Retkeilytapahtuma voi kestää muutamasta tunnista yön yli retkeen kaikkina vuodenaikaoina. KYSY MEILTÄ TARJOUS !


Kinanevan kierros

Tämä retki vie sinut savolaiseen metsä- ja suoluontoon. Kuljemme luontopolkua pitkin läpi monimuotoisten talousmetsien ja soiden. Polku käy myös Kinanevalla, joka on Kangasniemen alueella ainoa laaja lähes luonnontilainen suokokonaisuus. Opas kertoo luontoasioista ja keittää matkalla kahvit omien eväiden painikkeeksi. Retki voidaan toteuttaa myös talvella, jolloin lumikenkäillään.

Yöretki talvimetsässä

Toivolan tilalla Härkäjärven rantamaisemissa sinulla on mahdollisuus tutustua talviretkeilyyn turvallisissa olosuhteissa. Tule kaverisi, perheesi tai työporukan kanssa kokemaan elämyksellistä retkeilyä. Oletko joskus miettinyt, millaista on viettää yö teltassa lumisessa metsässä? Leiritulen loimussa metsän ääniä kuunnellessa pääset irti arjen aherruksesta ja liityt ”tuleen tuijottajien” joukkoon. Tule ”koukuttamaan” itsesi talviretkeilyyn!