prev next

Jooga ja rentoutus

Rentoutuksessa teemme mielen harjoituksia joogan kautta. Päivän joogahetki on lempeä, omaa kehoa aistiva ja kuunteleva harjoitus. Tarkoituksena on vapauttaa mieli ja olemus käsillä olevaan hetkeen tiedostavan hengityksen, rauhallisen venyttelyn ja syvälihasten aktivoimisen avulla. Voit valita myös erittäin meditatiivisen ja rentouttavan Yin-jooga harjoituksen. Aikaisempaa joogakokemusta ei vaadita. Sään salliessa voimme tehdä harjoitusta myös luonnon helmassa.

Rentoutusta voi valita omaan ohjelmaan, vaikka kokouksen yhteyteen, tai voitte valita rentouttavan päivän. Päivä sisältää rentoutusharjoitukset ja rentouttavan, aisteja avaavan liikkumisen luonnossa.

Lempeää joogaa ja luontoa kesän keskellä 10.7.2016 klo 10-16

Aamupäivällä teemme mielen harjoituksia joogan kautta. Maittavan luonaan jälkeen aistimme luontoa Härkäjärvellä meloen rauhallisesti intiaanikanooteilla. Melonta ei vaadi aikaisempaa kokemusta. Säävarauksella, tai ryhmän valinnan mukaan, melonnan sijasta patikoimme. Luontoa aistimme kuunnellen, katsellen ja haistellen; saatat oppia jotain uutta luonnosta. Päivän päätökseksi nautimme nokipannukahvista nuotion loimussa - ja koemme tulen katselemisen rauhoittavan vaikutuksen sekä teemme pienen joogaharjoituksen.

  • Varusteet: joustava asu joogaan, säänmukainen asu ulkoiluun, juomapullo
  • Sisältää: opastukset joogaan ja luontoretkelle, varusteet melontaan, aamun ja iltapäivän juoma, lounas
  • Hinta: 68€ / henkilö; kurssi totetutuu, kun osallistujia vähintään neljä

Ilmoittautuminen ja lisätiedot 3.7. mennessä. Paikka varmistetaan maksamalla kurssimaksu em. päivään mennessä; ilmoittautuessa saat tilinumeron.

Jooga sopii eronomaisesti TyHy-päiviin !