prev next

Kotityöpalvelu ja palveluseteli

Tarjoamme monipuolisia kotityöpalveluja. Yrityksellemme on myönnetty valtakunnallinen kotityön laatusertifikaatti, joka on merkki yrityksen luotettavuudesta ja laadusta. Kotityöpalveluista saa kotitalousvähennystä.

Toivolapalvelulta voi ostaa myös Kangasniemen, Mikkelin ja Hirvensalmen myöntämää palvelusetelipalvelua. Edellytyksenä on, että AVI (aluehallintovirasto) on myöntänyt yritykselle luvan tuottaa palvelusetelipalveluja.

Toivolapalvelut antaa seuraavia kodin tukipalveluja:

  • vanhusten tilapäinen tai säännöllinen kotihoito
  • lapsiperheiden tilapäinen kotihoito
  • omaishoitajan vapaapäivä
  • veteraanien palveluseteli

Palveluseteli

Kun asiakas saa palvelusetelin kunnalta, hänellä on oikeus valita yritys, jolta ostaa palvelun.

Palvelusetelin saaminen edellyttää palveluntarpeen arvioimista. Arvioinnin tekee kunta. Kunta myös päättää palvelujen sisällöstä. Mikkelin seudun kunnissa (Mikkeli, Hirvensalmi, Kangasniemi) yhden palvelusetelin arvo on alkaen 20 euroa. Palvelusetelillä tuotettavia palveluja on mm. tilapäinen tai säännöllinen kodintukipalvelu vanhuksille tai lapsiperheille - tai esim. leikkauksen jälkeen kotiutuvalle tilapäisesti lisäapua tarvitsevalle. Tuettavat palvelut vaihtelevat kunnittain.

Kangasniemen palveluista tietoa löytää kunnan sivuilta:

www.kangasniemi.fi => kunnan palvelut =>perusturvapalvelut => palvelusetelitoiminta (puh. 040 7316918)

Toivolapalvelun palveluseteliveloitus on 1.1.2018 alkaen arkipäivisin 34€/tunti. Ostettavat palvelut ovat arvonlisäverottomia. Esim. Jos asiakas on saanut 20 euron setelin, hän maksaa yrityksellemme tunnin työstä arkisin vain 14 euroa ja 0,50€/km.. Vähimmäisveloitus yksi tunti.

Palvelusetelillä maksettu palvelu ei oikeuta kotitalousvähennykseen.

Palvelusetelin palveluun voi kuitenkin yhdistää yksityisesti ostettua arvonlisäverollista, kotitalousvähennyksen piiriin kuuluvaa kotipalvelua samalle käyntikerralle.

Voit kysyä yritykseltämme lisää palvelusetelistä ja kotityöpalvelusta numerosta 040 5047229.tai 040 5359184

Hyvä idea! Toivolapalveluiden lahjakortti!

Osta lahjaksi - ilahduta ystävääsi!

Meillä on runsaasti vaihtoehtoja, kun haluat antaa aineettoman lahjan. Yksilöllisistä palveluistamme löydät varmasti sopivan: koti- tai mökkiapua, kädentaidon kurssi tai mukavaa tekemistä luonto-ohjelmapalveluista. Muista lähimmäistäsi vaikka antamalla kotityöapua, missä lahjan saaja voi itse valita tarvitsemansa avun!

Lahjakortin arvon voit valita 100euron välein. Arvo sisältää esim. kotipalvelussa suoritetun työn matkakorvauksineen. Ota meihin yhteyttä niin sovimme lahjan arvosta. Kun olet maksanut lahjakortin, lähetämme sen sinulle tai suoraan lahjan saajalle.

Terveisin: Timo ja Heli